Clinic Aurum

Om os
Clinic Aurum er en skønhedsklinik beliggende ved Akacietorvet i Farum, der tilbyder en bred variation af professionelle ansigtsbehandlinger såsom, microneedling, klassisk dybderens, ansigtsmassage, syrebehandlinger, jessner peeling, behandling mod akne, aknear, pigmentfejl, lash lift, brow lamination. 


Mit navn er Malena.
Jeg er uddannet kosmetolog og har over 8 års erfaring indenfor skønhedsbranchen. Nu står jeg klar til, at byde velkommen i min nyåbnet klinik i Farum. Hos mig vil du altid blive mødt med et stort smil og professionel service. Jeg ligger vægt på min enkelte kundes behov og laver en skræddersyet behandlingsplan hvis ønskes. Du vil altid få den rette behandling hos mig.


I klinikken arbejder jeg med NUORI & Mesoestetic. NUORI er et dansk brand, som er kendetegnet for at være 100% naturel og vegansk, produkterne har en lækker ren duft og der er videnskabelig evidens, på at produkterne virker. Mesoestetic er et brand der startede helt i 1985, virksomheden har været engageret i udvikling og markedsføring af topkvalitetsprodukter lige fra start. Mesoestetic er førende indenfor branchen og selskabets fremskridt er knyttet til løbende forskning og samarbejde med hospitaler, universiteter og erfarne specialister fra sektoren, da virksomheden arbejder tæt sammen med disse for at forske og udvikle nye behandlinger.

Vi ses hos Clinic Aurum.